Trädgårdsarbete

Dags att rensa och plantera i februari i södra Kalifornien

Med februari ofta den regnigaste månaden av året i södra Kalifornien måste trädgårdsmästare planera runt regn dagar att rensa och plantera i sin trädgård. Därigenom ger trädgårdar ett försprång på våren.

Anläggningen sommaren lökar: Sommaren lökar är nu redo att plantera. Lökar som inte kräver en kylmetoden, holländsk iris, liljor, gladiolus och begonia, finns på din lokala plantskola. Om du har kylning lökar i ditt kylskåp, dra ut dem och plantera dem. Dessa inkluderar tulpaner, krokus, gladiolus, calla lily, caladium, amaryllis, påskliljor och Riddarsporrar. Eftersom gladiolus har sådan en kort blomning cykel, överväga att plantera dina lökar i etapper så att din sommarträdgård alltid har gladiolus i blom.

Stop ogräs innan de tar tag: En bra regn är allt som behövs för ogräset att växa. Ta bort dem för hand eller med en hoe innan de blir för stora och gå till utsäde. Lägg till ett två till tre tums lager av kompostmaterial över området weeded för att hindra ogräs från att återvända.

Lägga till färg: Det finns ingen anledning varför din trädgård kan vara bara en färgglad på vintern som på sommaren. Fyll i trädgården kala fläckar med blommande växter som penséer, viola, lejongap, calendulas och gullvivor. De ger alla bra vinter och våren blommar.

Spara pengar, från utsäde: Ett enkelt sätt att spara pengar i trädgården är att plantera från frö istället för att köpa äldre växter från plantskolan. Blomfrön som kan planteras nu för våren och sommaren-blommar inkluderar kandidat knappar, Kalifornien vallmo, Baby Riddarsporrar, larkspur och blommor.

Hålla krukväxter väl vattnas: om regn är konsekvent, utomhus krukväxter behöver vattnas även på vintern. Vintersol och Santa Ana-vindarna kan torr jord. Hålla ett öga på krukväxter också. De kan snabbt torkar ut, särskilt när värmare används eller öppen spis är i närheten.

Uppgradera ditt trädgårdsarbete utrustning: trädgårdsarbete utrustning underhåll är ibland försummat under prime växer månader. Vintern är en bra tid att rengöra och vässa saxar och ersätta bälten och olja i trimmare och gräsklippare så dina verktyg är redo att gå till våren.

Plantera en örtagård: Krydda måltider med färska odlade örter från trädgården. Örter som kan planteras i februari inkluderar gräslök, koriander, dill, fänkål, mynta och persilja.

Fortsätta att skörden Cool-säsong grödor: Cool säsong trädgårdar med ärtor, lök, rödbetor, sparris, sallat, broccoli, tomater och spenat bör producera grönsaker nu. För att uppmuntra mer produktion, plocka grönsaker dagligen. Du har fortfarande tid att plantera ännu mer av dessa växter så att njuta av grönsaker till våren.