Trädgårdsarbete

De 5 bästa trädgårdsredskap för början trädgårdsmästare och nya husägare

Om det är från någon ny till trädgårdsarbete eller en ny husägare, är en populär fråga som vi får vad är grundläggande trädgårdsredskap bör man ha. Så, har vi listat de 5 bästa trädgårdsskötsel verktyg för början trädgårdsmästare och nya husägare. Det finns faktiskt en hel del trädgårdsarbete verktyg där ute. Och beroende på vilken typ av trädgård du vill göra, om du gör ditt eget landskap underhåll, vilka typer av jord och växter du har och helt enkelt vad du vill göra, ditt utbud av verktyg kommer inte alltid vara exakt samma som någon annan. Det finns dock några mycket grundläggande och extremt nödvändigt verktyg som varje nybörjare trädgårdsmästare och husägare bör ha redo. Dessa verktyg alla spela grundläggande roller i trädgårdsskötsel och landskapsplanering och är absolut nödvändigt.

Innan vi börjar, Observera att vi hänvisar till icke-motoriserade handverktyg. Verktyg såsom trädgårdstraktorer, gräsklippare, ogräs piskor och annan liknande utrustning behövs också.

* Ett par arbetshandskar: Ja, okej. Hur grundläggande ska vi få här? Tja, kommer att vissa sedan länge landscapers och trädgårdsmästare intyga att de regelbundna tider när glömt handskar var i högsta grad saknas. Handskar håller händerna från att få skära upp och urholkad isär. De hålla huden från Taggar och skrubbsår alltför. Och de kan hjälpa att lägga en extra mängd grepp när du behöver den. Du behöver inte handskar som är extra fancy. Enkel arbetshandskar som har gummi textur gripande på handflatorna och undersida på fingrarna med bomull tyg övergripande är idealiska. De är oftast billig och kommer i stora flerpack. Hålla ett pack av dessa i din byggnad hela tiden. Tyngre gummihandskar bli varm, svettig och illaluktande, plus att de är aldrig bra för exakt, delikat arbete som ogräsrensning.

* En bra slang och spruta: Hur kommer ni att transportera vattnet runt din fastighet lätt? Vet hur mycket längd som du kommer att behöva genom att mäta innan du köper. Du kan alltid ansluta två längder av slangar tillsammans. Vinyl slangar bryta snabbt, så spendera pengar på en helt gummislang kommer betala off - som slangen kommer sannolikt att pågå din livstid. Spruta munstycken behöver inte vara dyrt eller fantasinamn. Om du har en trädgård och en plan för overhead vattning, investera i en kraftig vattning trollstav för att tillämpa överliggande vatten. Bra stavar tillämpas mycket vatten snabbt i en mild spray som inte förstöra blad, blommar, eller trycka ut jord och planteringsjord jord.

* En leaf-rake: en bred, vanligtvis lätta kratta används för inte bara kratta fall blad, men för kratta precis vad som helst på ytor. Om du inte använder en väska på din gräsklippare, kommer en leaf-rake göra ett bra jobb som staplar upp gräsklipp. Ta bort eller sprida marktäckning ekologisk marktäckning med blad. Håva upp använt blomblad från under en stor rhododendron. Och så vidare.

* Grundläggande saker: grundläggande saker tillverkade av härdat stål och en rund punkt, med en 48 tum skaft är perfekt för de flesta av dina behov. Du behöver en spade för plantering, att göra nya trädgård sängar, roterande kompost, täckningsmaterial eller jord, gräva för reparationer runt huset eller grävning för ett nytt utomhus projekt, och det kommer komma till hands för ösa upp hundbajs. Senare kan du lägga till en spade som kommer att ha ett större scoop område för att underlätta i rörliga kompost och kompost, sand och mer.

* En uppsättning hand klippverktyg: en grundläggande uppsättning klippverktyg hjälper dig att trimma och beskära buskar och perenner på ett mycket grundläggande sätt. Att ta bort döda och sjuka trä, döda tillväxten i slutet av varje säsong, ta bort fröställningar, frukt eller ens blommor för vas, är grundläggande klippverktyg ett måste. Leta efter utilitaristiska handhållna bypass fräsar. Detta är det ett verktyg på vår lista som du vill investera i. En bra uppsättning av klippverktyg som med korrekt underhåll kommer att pågå i många, många år, men ofta kör i intervallet $35 till $60.

Det finns många fler verktyg och många är mycket hjälpsam. Detta är 5 grundläggande trädgårdsredskap som får de flesta någon trädgårdsmästare genom årstiderna och är en utmärkt utgångspunkt för att bygga en större samling verktyg.