Trädgårdsarbete

Stor trädgårdsarbete trender kan du uppdatera din trädgård

Stor trädgårdsarbete trender är direkt relaterade till faktorerna som ekonomi och väder. Förenta staterna är att se en av de största förändringarna i hur människor trädgård och hur husägare är inte bara landskapsarkitektur men utnyttja deras gårdar.

Med mindre gårdar blir amerikanska trädgårdsmästare mer kreativ i det begränsade utrymmet som de kallar sin egen. Medan resten av världen har gardened i små utrymmen i århundraden, vi bara lära sig några av sina hemligheter för att göra litet arbete.

Trädgårdsskötsel trender som du kan infoga i din trädgård är:

* Integrera små fruktbildningen växter i regelbundna landskapsarkitektur

* Hem har mindre gräsytor

* Plantera torka tolerant växtsorter

* Använda småskaliga anläggningar för de mindre medelstora gårdarna

* Mer väldoftande växter i hem landskap

* Växter med året runt bladverk och intresse

* Plantera för vertikal trädgårdsarbete

* Effektiv trädgårdsskötsel

Införliva lilla fruktbildningen växter i regelbundna landskapsplanering: Jag har skrivit om och uppmuntra våra kunder och trädgård klubbmedlemmarna att införliva små fruktbildningen växter, såsom björnbär, hallon, blåbär, jordgubb och druva, i sina landskap under de senaste 5 åren. Européerna har vuxit lilla fruktbildningen växter längs sidan deras blommande buskar och snittblommor i århundraden. Med nya bostäder i USA nu har begränsade trädgård utrymmen och landskap områden, är den normala utvecklingen av trädgårdsarbete att införliva grönsak och frukt växter med regelbundna trädgårdsarbete buskar och blommor. Varje år hittar vi fler och fler människor tar en hand i deras mat val av egna frukt-och grönsaksodling.

Hem har mindre gräsytor: de senaste åren väderomslag har orsakat många kommuner att placera vatten restriktioner för användning under sommarmånaderna. Där gröna gräsmattor en gång fanns, nu ser vi mestadels brun halm som Grässtrån. Av frustration vänder husägare sig till gräsmattan substitut såsom marken täcker, prydnadsgräs, blommor och andra lågt växande blommande perenner.

Plantera torka tolerant växtsorter: medan plantering torka växter ofta går hand i hand med mindre gräsmatta utrymme, vi fortsätter att se fler husägare att lägga torka tolerant buske och trädgård perenner i sina regelbundna landskap. Även villaägare, som inte finns i begränsade vattenområden, vill minska deras landskap behovet av vatten.

Använda småskaliga växter: vanlig storlek träd och buskar kan enkelt överväldiga små gårdar. Aldrig tidigare har så många mindre storlek anläggning versioner av många av lång tid favorit landskapsplanering växtsorter som funnits. Vi kommer att se fler husägare och lägenhet dväljas både kommer att söka efter dessa mindre stora buskar och träd för deras begränsade växande områden.

Mer väldoftande växter: om det är nostalgi eller bara den uppriktiga önskan att stimulera den lukt, gammaldags blommande buskar och doftande örter blir ganska populär igen. Husägare söker gammaldags doftande buskar som hortensior, buske rosor, mock orange, lila och viburnums.

Växter med året runt bladverk och intresse: mindre plånböcker har tvingat konsumenterna att väga sina inköp. Impuls situationen är inte längre köpa växter. Eftertanke och planering går nu in i detta köp. Trädgårdsmästare söker växter som kommer att lägga liv till sin trädgård under hela året. Briljant färgade växter är populära, särskilt när de varierar under hela året. Pärla färgade växter som de nyaste heuchera och hellebore sorterna skapa en parad av färger i alla miljöer.

Plantera för vertikal trädgårdsarbete: vertikal trädgårdsarbete är snabbt fånga den i tätorter särskilt. Bor i lägenhet med balkong, condo invånare med små däck och uteplats och radhus är bra kandidater för vertikal trädgårdsarbete, kan någon trädgårdsmästare skapa en uppåt växer trädgården var som helst.

Effektiv trädgårdsskötsel: effektiv trädgårdsskötsel blir starkare som mer och mer hem trädgårdsmästare börja öva tekniker som kompostering, mulching, fylla i öppna platser med extra växter och återvinning saker från sina trädgårdar. Dessa insatser kommer att bidra till att begränsa behovet av konstgödsel, bekämpningsmedel, växtgifter och kompletterande vattning.

Som med mode och arkitektoniska trender, börjar de främst i Europa, över dammen till västkusten, sedan till den östra kusten, krypande gradvis i resten av landet. Många trender började detta sätt, men ekonomin och förödande väder, dessa trender kommer att fånga den mycket snabbare av nödvändighet.