Trädgårdsarbete

Varför ska du plantera en mat trädgård

Du kan mata din familj varje dag med ekologiskt odlade färska grönsaker på bara några månader i samma storlek som en dubbelsäng. Om du har några egendom i din bakgård eller bor du i staden och har bara en enkelsäng storlek att avvara, är det lättare än du tror.

Idag människor har möjlighet att få alla nödvändiga att inleda en mat trädgård som passar i en lägenhet med balkong. Man kan köpa behållare som kan dränera marken som krävs, eller man kan även testa kvaliteten på jorden skapade mycket exakta mätningar.

För mindre än $50 kan du köpa krukväxtjord och behållare med några dollar spenderas på frön du, kommer att kunna mata din familj efter några månader. Här får du mycket mer än god hälsa på grund av den förbättrade effektiviteten i din ämnesomsättning och hur kroppen avgiftar sig själv. Också förhoppningsvis kommer du att upptäcka det "anslutning" som skapade våra kroppar miljoner år sedan.

Vår matsmältning är inte byggd för att smälta obearbetade ekologiska livsmedel, även 100 år efter uppfinningen av skräp och bearbetade livsmedel som vi ser fortfarande ingen anpassning till vår förmåga att motstå dessa giftiga angrepp som går genom oss varje dag. När vi lägger våra händer i jorden finns det en möjlighet att vi kan hitta den "anslutningen" med vår skapare.

Det finns en ömsesidighet som du kan känna, även om det kan ta några månader att äta ekologiska livsmedel, kommer du att känna att det finns mer än bara odling av en morot eller potatis i din mat trädgård. Men bra eller dåligt det kan kännas för att vara se någonting växa att du var ansvariga för, vet du innerst inne att du gör den "anslutningen".

Oavsett om du tror på Bibeln eller inte, Garden of Eden metaforen är något kan vi vetenskapligt bevisa. Några samtida dietist eller dietist kommer att berätta att bo från bearbetade livsmedel och hellre äta ekologiska livsmedel som är utan gifter.

Paleo Diet baserad på "The Primal Blueprint" skriven av Mark Sisson har omfattande forskat bevisa att vår genetiska förmåga att hantera förädlade livsmedel inte är få någon bättre. De högförädlade livsmedel vi äter varje dag hur nu visat sig orsaka sjukdomar som Cancer och Diabetes att öka varje år i en alarmerande takt med diabetes nu snabbast växande sjukdomen på planeten.

Den enda lösningen är att göra något åt det så att vi kan ansluta till anledningen varför skaparen satt oss här i första hand. Våra arvsanlag när äta korrekt ger oss ökad effektivitet när konsumerar organiska livsmedel och hälsa som ett resultat blir självklart.

Den grundläggande stiftelse som våra kroppar som började utvecklas under miljontals år bygger på att äta mat som våra kroppar är ursprungligen för att äta. Samma kan användas för att behandla en ny auto-mobile exakt som anges av tillverkaren.

En bil kommer att pågå mycket längre om de behandlas korrekt, en hälsosam auto-mobile kommer att överleva alla ohälsosamma dåligt behandlade auto-mobil. Om bilen behandlas korrekt som anges av tillverkarna det kommer att pågå mycket längre än att inte bry sig för den.

Om vi följer anvisningarna som anges av vår skapare baserat på gedigen forskning gjort på den bästa mat att äta. Med alla toppmoderna vetenskap vi har tillgänglig vi fortfarande inte hitta ett bättre sätt att försörja oss själva än genom att äta ekologiskt odlade livsmedel som framgår av vår skapare. Vetenskap har fortfarande inte hittat ett bättre sätt att mata oss själva.

Att skapa en mat trädgård bör samtalsämne på alla middagsborden runt om i världen. Det börjar med utbildning och att veta att denna "anslutning" är möjligt genom att helt enkelt mata sig själv på mest effektiva sätt eftersom vi är vad vi äter.