Trädgårdsarbete

Hur bli av japanska skalbaggar och larver i din gräsmatta

Först, är det viktigt att göra anslutningen som vita larver i din gräsmatta kommer kläckas i japanska skalbaggar och om du har japanska skalbaggar de kommer att lägga ägg i din gräsmatta som förvandlas till vita larver.

Japanska skalbaggar kan allvarligt skada din rosor och andra växter i ditt landskap eftersom de livnär sig på bladen och kan nästan helt avlöva några växter.

De vita larver förstör din gräsmatta!

De livnär sig på rötterna av gräset nära markytan. Skadan vanligtvis visar upp när det har varma och torra eftersom utan ett bra rotsystem gräsen i din lawn startar dör. Skadade områden i din gräsmatta känns svampig när du går på gräset på grund av den tunnel som sker under ytan. Om skadorna är omfattande kan gräset dras som mattan eftersom rötterna har tuggat bort.

Skunkar, kråkor, larver och andra Critters gräva upp din gräsmatta att få på larver. På hösten när skunks instinktivt packar bort maten att göda upp för vintern kan de förstöra en gräsmatta i en natt om det har en tung grub angrepp. Leta efter små hål i din blomsterrabatter. Det innebär oftast att fåglarna har grävt för larver.

Under sommarmånaderna när jorden är varm är larver oftast på ett djup av 2" eller mindre. När vintern närmar sig de gå djupare i marken och blir nästan inaktiva. Så snart våren anländer och jord temperaturen ökar de gå tillbaka mot ytan och börja mata på rötterna av din gräsmatta igen.

De äta bort för en annan 4 till 6 veckor, sedan ur marken som vuxna japanska skalbaggar och börja mata på ditt landskap. Som de slukar din landskap börjar de om partier av ägg. Vanligt 20 till 60 ägg totalt per kvinnliga skalbagge. Och livscykel börjar över igen.

Du kan lyfta områden av sod i din gräsmatta där du misstänker att du kanske har vit grub angrepp och leta efter larver. De är vita i färg och varierar i storlek från 1/2" till 1" lång. Om du har mer att 6 larver per kvadratfot är det tid att tänka på ett sätt att kontrollera dem.

Om du väljer en kemisk kontroll finns flera produkter på marknaden och den bästa tiden att tillämpa dem är slutet av augusti och början av September. De vita larver är mycket lättare att styra när de är mindre och närmare på ytan av jorden.

Biologisk bekämpning av vita japanska Beetle larver kan uppnås genom att tillämpa den parasitiska nematoder insektsarter Heterorhabditis bacteriophora. Du kan köpa dessa nematoder under en mängd olika varumärken.

En annan biologisk bekämpning är mjölkaktig Spore som är faktiskt bakterien pacenibacillus popillae. Men detta är en långsiktig strategi och kan ta år för spor att spridas över hela din gräsmatta. Det kräver faktiskt för att förtära sporer och sedan när de dör deras kadavret blir en del av kontrollen för att hjälpa till att sprida sporer i hela din gräsmatta.

Japanese Beetle fällor! Fungerar de? Tja... juryn är fortfarande ute. De flesta fällor använder både en sex lockbete som tilldrar male skalbaggar och söta lukta lockbete som lockar båda könen. Utan tvekan dessa fällor locka en hel del skalbaggar, men viss forskning indikerar att de lockar mer skalbaggar i området fällan än de faktiskt fälla. Det innebär att växter i vägen för fällan kan lida mer skada.

Om du använder fällor plats nära dem kanten av egenskapen och långt från växter som är skadade av japanska skalbaggar.

Eftersom det inte finns någon biologisk bekämpning som naturligt sker utan ert inlägg är det rekommendera att du endast överväga kemisk bekämpning när angrepp är svår eftersom kemikalierna som stör den naturliga processen av kontroll.

Jag hoppas att vad jag har gett dig här hjälper. Det är förvirrande.