Trädgårdsarbete

Trädet stump borttagning

Trädet stump borttagning instruktioner som gör ett mycket svårt, om inte en omöjlig uppgift, hanterbara.

Jag tillbringade ungefär 20 år åter landskapsplanering hem. Vi brukade åter landskap tre hem en vecka och vi gjorde allt detta arbete på kvällar och lördagar eftersom jag arbetat ett heltidsjobb. Jag har ingen aning hur många hem jag åter anlagda under åren, men antalet är över 500. Var och en av dem åter landskapsplanering jobb hade bevuxen landskapsarkitektur som behövs tas bort innan vi ens kunde starta det faktiska landskapsarkitektur jobbet.

Det innebar att dussintals trädrötter och stora stubbar från igenvuxna buskage hade tas bort.

Naturligtvis county visdom säger att du bara säkerhetskopiera Bubba's pickup lastbil, Linda en kedja runt stubben och driva bort så fort du kan. Jag ska erkänna, jag har gjort det. Fungerar det? Slags. Men det är också ett bra sätt att verkligen riva upp en pick up truck, helt förstöra gräsmattan och eventuellt skada huset.

Det är därför inte en så bra idé. Särskilt när du gör arbete på någons hus som jag gjorde.

Så under åren förfinat vi en teknik för faktiskt att ta bort dessa stubbar för hand. Trädet stump borttagning för hand med fel verktyg är en omöjlig uppgift. Trädet stump borttagning med rätt verktyg är genomförbart. Jag säger inte är det lätt arbete eftersom det inte är. Men om du använder rätt verktyg och rätt teknik du behöver inte anstränga ryggen och förstöra dina verktyg. Det är mer av en metodisk process gräva runt trädet stubbe med en bra plantskola gräva spade, och använda en liggande bar, även känd som en spud bar att skära rötter som du stöter på dem medan gräva.

Hemligheten är att börja från stubben. Om du börjar arbeta möter för nära till stubben du stora tunga rötter som kommer att vara för svårt att hantera. Så om du börjar lite längre och bara börja gräva ett litet dike runt stubben med spaden, sedan gå i diket du bara grävt med spud bar klippa de rötter som spaden kommer inte att klippa, sedan mer spade arbete, då mer landskap bar fungerar, kommer att stubbe ur marken. Inte bända och böj upp dina verktyg. Använd verktygen för att skära rötter. Nyfikna kommer inte att få dig någonstans och dina verktyg kommer att förstöras.

Jag har undervisat denna teknik på Internet för ett antal år nu och människor skriver till mig hela tiden och berätta om hur bra det fungerade för dem.

Happy grävning! -Mike