Trädgårdsarbete

Hur man naturligtvis avyttra ogräs

Det är nästan vår, så den stora frågan är vad göra först?

Ta en titt på dina perenner. Har de en massa döda blad på dem fortfarande från förra året? I så fall klippa det eller dra bort. Rensa alla senaste år tillväxt så den nya tillväxten kommer att se ren och fräsch.

Bli av alla ogräs i din trädgård. Ja, ja, jag vet, det är inte roligt, men om du får ut dem alla nu kan du underhålla en ogräs gratis trädgård hela säsongen lång. Tja, nästan ogräs gratis. Ogräsbekämpning är en alla sommar-uppgift, men det borde inte vara svårt eller överväldigande.

De flesta människor misslyckas vid ogräsbekämpning eftersom de får det aldrig helt under kontroll. Så är här vad du gör. Börja lossa jorden och ta bort alla befintliga ogräset. Sedan lägga ner tidningen minst 8 sidor tjock och täcka det med om 2″ av kompostmaterial. Du kan också använda brunt papper matkassar, de fungerar bra!

Jag gillar inte dessa ogräs hinder tyger som du kan köpa i trädgård butiker eftersom... när jag var i landskapsplanering verksamheten drog jag ut miles av sånt. Varför vi dra ut? Eftersom det var en fruktansvärd röra med ogräs växer upp igenom det! Du kunde inte dra ogräs eftersom de var alla trassla in sig i det så kallade ogräs hinder materialet.

Det är därför jag gillar tidningen eller papper väskor. De går bort! Och det är verkligen viktigt i din trädgård. Inte lägga saker där som inte kommer att försvinna. Tidningen och marktäckning är biologiskt nedbrytbara.

Vad sägs om alla magiska ogräs kontroll potions som du kan köpa? Fungerar de? Ja gör de. Men de flesta människor använda inte dem ordentligt så de blir riktigt dåliga resultat. Produkter som putsa och andra pre framväxande ogräs kontroll är precis som, före emergent. Det betyder att de enda kontrollen ogräs frön. Kontrollera ogräsfrön är viktigt, men om du inte har alla befintliga ogräs och ogräs rötter under kontroll först din pre framväxande ogräsbekämpning är dömt från början.

Så har du att helt rensa alla befintliga ogräset från din trädgård och sedan använda pre framväxande ogräs kontroll formlerna. Jag rekommenderar fortfarande tidningen eftersom pre framväxande ogräs kontrollerna inte kommer kontrollerar ogräs som kommer från rötterna kvar i marken. Det enda sättet att kontrollera rötterna ogräs från att växa är att svälta dem av solljus och du göra det med tidningen och marktäckning. Om de inte kan få solljus kan inte de växa.