Trädgårdsarbete

Insamling av fairy vänner i miniatyr trädgården under thanksgiving

Thanksgiving är mer än en dag i kalendern. Denna semester började som en hyllning till tacksägelse för välsignelser av skörden. Idag har många älvor utökat menande av tacksägelse till en insamling av vänner och familj för att visa hur tacksamma de är för deras vänskap. Om du vill fira Thanksgiving anda i miniatyr fairy trädgården, är här några tips och förslag för att visa tacksamhet.

Eftersom firandet betyder skörden hösten, börja accessorizing miniatyr trädgården genom att fylla korgarna med pumpor, äpplen, morötter och kalebasser som representerar grödorna för säsongen. I olika nyanser av orange, rött och gult, kommer att fairy trädgården dyka med färg. En marknad eller insamling korg, med ett handtag, fungerar bra i hålla objekt. Lägg sedan några fjäderlätt vass från prydnadsgräs att ge mycket textur till grupperingen. Knyta vassen till en bunt och stoppa dem i korgen. Som en sista touch, med broderi floss, knyt en liten båge till korgen handtaget. Raden en grupp av korgar längs placera av en bänk eller använda dekorationer som en mittpunkten på en mini tablescape. För att dekorera utomhus, placera dekorationer av ingången till stugan. Bounty korgen är ett exempel på en Thanksgiving dekoration, men i en miniatyr trädgård du är inte begränsad till att använda korgar.

Överväga alla tillgängliga för ministe behållare. Placera de Cucurbitaceae kulturer i en vagn som har varit drog nära trädgården eller lada. En skottkärra är en annan resurs för att hålla bounty av grönsaker och frukt från trädgården. Har du en sten staket? Luta en vagn rullar mot staketet och placera en hög med pumpor vid sin bas. (Här är ett tips: om du vill ha denna display ska vara permanent, lägga till några mini dot lim för att hålla pumporna tillsammans.) En favorit behållare som kommer att hålla hösten dekorationer är en silver metall badkar som har släppts ut på uteplatsen och dekorerad med pumpor vid sin bas. Lägga till en lykta och "Välkommen Harvest" underteckna att införliva en personlig touch.

Scenen har ställts in, men det finns mer till Thanksgiving än dekorationer. Tid att tänka på tacksamhet kände mot familj och vänner. Samla din favorit älvor, tomtar, älvor, pixies och troll för en Thanksgiving måltid. Börja med att mejsla fram en tabell som är tillräckligt lång för alla gäster. Använd två halv-log krukor eller urnor som baser och lägger sedan till en bordsskiva tillverkad av färg pinnar. Skära pinnar till önskad längd och band två eller tre pinnar tillsammans för att bilda en bordsskiva. Fläcken eller måla bordsskiva oavsett färg du vill ha eller överlåter en naturlig trä ton. Om tabellen ska användas utanför, överväga att använda en polyuretan sealer på toppen. Ställ in bordsskivan på baserna. Lägg till en rustik känsla, använda en remsa av säckväv band som en löpare och sedan placera din höst-dekoration som mittpunkten. Eftersom wee gästerna behöver en plats att sitta, tror eklektisk blandning och matchande stolar att placera runt bordet eller köpa en samordnande grupp bistro stolar. Om det finns träd omger uteplatsen, lägga till vissa bling av strängarna en del av twinkle lampor ovanför tablescape. En annan idé är att köra en tråd ovanför tabellen och hänga ett par rustika kristallkronor skapa utseendet på lugn och avkoppling. Vad en bekväm samlingsplats för älvor och vänner!

Under den här julen, titta igenom de "verkliga livet" tidskrifterna för idéer om hur du uppdaterar din miniatyr trädgård för att passa tillfället. Byte av årstiderna ger mycket spänning in i världen av minis, eftersom det är dags att re-syfte trädgårdsarbete landskapet.