Trädgårdsarbete

Några tips för att dekorera ditt hus med vertikala trädgårdar

Inget behov av en trädgård eller stora gården att uppfylla din önskan av att ha vackra växter och blommor i ditt hus när det finns vertikala trädgårdar. Dessa trädgårdar behöver inte mycket utrymme, och du kan odla dem var som helst i ditt hus. Bästa med dem är att du kan utforma dem enligt din stil och design.

Här är några enkla tips för att dekorera ditt hus med blommor och växter:

Stil med Tiffin lådor

Om du är nybörjare, börja dekorera ditt hus med några enkla trädgårdsskötsel idéer. Leta efter några Tiffin lådor i köket eller köpa några från marknaden och fixa dem på en trävägg. Ta minst åtta till nio Tiffin bärare att täcka hela väggen. Fyll dessa krukor med dekorativa växter, så att väggen ser färgglada och vackra. Med denna idé, kan du täcka din fula utseende vägg och göra det se färgglada.

Målning med ormbunkar och mossor

Oavsett om man kallar det, en 3D-målning eller bara en hängande trädgård, kan detta mästerverk förvåna alla dina gäster. Installera en enkel planka på din matplats och plantera några växter som mossor och ormbunkar inuti den. Detta ser fantastiskt eftersom du får en härlig kombination av mörkt och ljust gröna blad. Inte bara mat eller hall rum, du kan också använda denna trädgårdsarbete idé i balkonger och dörröppningar.

Trädgård i en påse

De flesta människor känner irriterad på grund av deras smutsig och ful bakgård väggar. Oroa dig inte, när du kan täcka dem upp med påse trädgårdar. Detta är en enkel teknik och också mycket populära. Ta en tjock duk, hängde den på väggarna så att det ser ut som en påse. Fyll dessa påsar med färgglada och levande växter och göra din fula trädgård vacker.

Väggbonad

Liten vägg utrymmen ser kalt och trist, speciellt om det är i området balkong eller trädgård. Du kan göra det färgstarka och livliga genom att installera en väggbonad trädgård. Detta är mycket enkelt, bara ta liten duk korgar och hänga den på väggen. Nu, Fyll dem med små växter i olika färger. Du kan också lägga till blommande växter i de korgarna.

Plantering i en grupp

För detta behöver du en stor storlek vägg där du kan hänga olika typer av växter. Hänga någon typ av anläggning du vill, start från blomning till grönsaker. Ange detta i utsidan av ditt hus och placera två stolar eftersom den skapar en fantastisk atmosfär.

Dessa är några idéer som du kan använda för att förändra utseendet på ditt hus. Det finns många företag som kan skapa dessa trädgårdar för dig, men i ett första skede kan du ta hjälp av dessa idéer och göra några av dina egna.