Trädgårdsarbete

Produktiva genomförandet av fritid: uppvuxen trädgård sängar

Uppvuxen trädgård sängar eller trädgård lådor, är populära och produktiva trädgårdsarbete metoder. Trädgårdsmästare kan här enkelt producera grönsaker, blommor och andra växter i lägsta andelen mark spara arbete, tid och pengar.

Fördelar med uppvuxen trädgård sängar:

Den upphöjda trädgård sängen är högre än den omgivande marken och är byggt i en geometrisk väg så finns det extra väg utan att hämma växterna. Sängen skyddar växterna mot väg ogräs och andra skadedjur som sniglar och snäckor. Det skyddar också trädgårdsjord från tvättas bort i regnvatten. Ogräs är lätt att dra som marken är lös. Även trädgårdsmästare behöver inte ta bort ogräs när grödorna växa tätt tillsammans som ogräs inte kan konkurrera med grödor.

Uppvuxen trädgård sängar också spara tid. arbete och pengar som du behöver gräva, gödsla och vatten endast sängarna, inte hela marken. Trädgårdsmästare som inte kan röra sig fritt hitta upphöjda bäddar den perfekta lösningen som de kan ta hand om de växter som sitter på en rullstol eller på stark ram av sängarna.

Uppvuxen trädgård sängar är bottenlös och öppna för att tillåta växternas rötter längre ner i marken att samla in tillgängliga näringsämnen i marken. Här växer grödor bättre eftersom marken i sängarna är djup, lös och bördig.

Hur man bygger upp trädgård sängar:

Uppvuxen trädgård sängar är högre än i marknivå och består av bördig jord omgiven av en ram för att hålla den på plats. Ramen är vanligtvis gjord av trä, sten eller betongblock. Bland dem trä är bättre och miljövänliga. Välja den mest hållbara trä gör sängen längre, även tio år utan reparation.

Sängarna är separerade av banor från där trädgårdsmästare ta hand om växterna. Innan du ställer in sängen har trädgårdsmästare att förlora marken med gaffel och gräva i jorden ca 6-12 inches djupt. Det är bättre att blanda jorden av toppen och ner lager tillsammans för bättre böka. Valet av en solig plats är den bästa platsen för trädgårdsarbete.

Den upphöjda trädgård sängen kan vara någon längd eller form platsen. Normalt är sängar 28-30 inches hög, 4 fot bred och 8 fot lång eller 4 fot bred och 12 fot lång så att du enkelt kan nå mitten av sängen utan att kliva in i den. Djupet på sängen för böka av växterna är bättre upp till 6-12 inches.