Trädgårdsarbete

Anläggningen höstblommor att lysa cool november

November i södra Kalifornien vanligtvis vaktmästare i svalare temperaturer och eventuellt regn, vilket innebär att trädgårdsmästare kan ta en paus från konstant vård och vattning av växter och träd och i stället fokusera på att lägga till färg och falla grönsaker till sina trädgårdar.

Anläggningen rejäl krysantemum: Krysantemum älskar hösten. De är ettåriga växter som behöver mycket omsorg. Plantera dem i blom och förväntar sig blommorna se hälsosam för över en månad. När blommorna börjar vissna, skär växter tillbaka till bara några inches ovanför marken. De kommer att vara vilande på vintern men kommer att växa snabbt under våren och producera ytterligare en runda av blommor.

Flytta växter till bättre platser: några växter gör inte bra trots våra bästa ansträngningar. Orsaken kan vara deras plats (inte tillräckligt med sol, för mycket sol), markförhållanden eller närliggande växter påfrestande näringsämnena de behöver. Hösten är en bra tid för en förändring i landskapet. Svalare väder innebär de flesta växter tål omplantering. Välj en site som får rätt mängd av solljus. Förbered marken med ordentlig ändringsförslagen. När transplanterade, hålla marken ständigt fuktig (men inte över mättad) för den första månaden så att rötterna kan ta tag.

Hålla gräsmattor grön: De flesta gräsmattor kan förbli grön hela vintern. För en extra impuls, klippa gräsmattor så bladen är ca 1 tum lång. Sedan scatter gräsfrö över gräsmattan, särskilt i kala fläckar. Strö en ljus täcker marken ändringsförslag och vatten dagligen eller som behövs tills nya blad visas.

Dags att växten lök: det är dags att plantera löken frön. Fröet behöver väl dränerande jord. Har du lerjord, lägga till ändringsförslag att bryta upp bitar av lera. Plantera frön där de kommer att få full sol. Lämna gott om utrymme mellan fröna så lökarna inte kommer publiken varandra. Eftersom lök har grunda rötter, bör smutsa hållas fuktig. Lökar kommer att vara redo att skörda i våren-när plantorna bruna toppar och lätt böja. Gräva upp lökarna och låt dem bota i ett soligt läge i flera dagar och sedan i en sval torr plats i två veckor.

Anläggningen annueller: Lysa upp blomsterrabatter med cool säsong blommor inklusive penséer, ringblomma, lejongap, lager och sweet alyssum. Dessutom fortsätta plantera perenner, markbeläggning, örter och rosor.

Växt blommor från frö: Plantera inhemska blommor är lätt. Markera utsäde paket av populära California vallmo, och inte så kända världen gilia grand linanthus och meadowfoam. Scatter frön i en rabatt, försiktigt packa och vatten.