Trädgårdsarbete

Besluta om rätt typ av blommande träd

Plantera enstaka eller grupperade blommande trädet i trädgården är vissa för att lägga till färg och charm i en annars vanlig område. De är perfekta att lägga till färg året runt förutsatt att rätt typ av blomma träd väljs. Här är några av de mest populära blommande tillgängliga på den lokala plantskolan:

Crabapple - crabapple träd finns i många varianter. De visas med en buske-typ form som är upprätt, gråt, rundade och smala. Detta blommande träd kan lätt smittas av sjukdomar som förstör äpplen. Vissa träd är mer motståndskraft mot sjukdomar än andra. Denna typ av träd är mest hemma i områden med full sol. Attraktiva blommorna blommar tidigt på året och visas i kluster av dark rose, rosa eller vit.

Magnolias - magnoliaträd är en annan tidig blunder. Våren blommor intervallet från stora skålformade blommor till stjärnliknande blommor. Detta träd är inte det mest praktiska alternativet i svalare klimat eftersom blommorna dödas av sena säsongen frost.

Dogwoods - för bästa tillväxt och hälsa, se till att dogwood är planterad i områden med halvskugga. De börjar blomma på våren med rosa och vita blommor. Senare under året är blommorna utställda en mer levande röda färg.

Aristokrat blommande päron - de är perfekta för de varmare klimat. En aristokrat blommande päron är en av de snabbast växande träd och kan nå 40 till 60 - meter i höjd. Stammen är tjock och robust vilket innebär att det kan stå upp till starka vindar.

Rosa Poui - ett mycket stort träd som den rosa poui kan växa till om 80-meter i höjd och 40-meter i bredd. Det är en vintergröna lövträd med blommor som vänta till sommaren för att blomma. De visas i kluster av lila, vit, gul eller rosa. Det är också troligt att dessa träd innehåller delar som erbjuder medicinska egenskaper.

Östra Redbud - ett flera skaft träd som den östra redbud når en höjd av om 25-meter. De börjar blomma tidigt på våren och visas med rosiga-rosa eller rödaktig-lila knoppar. Den östra redbud har också attraktiva hjärtformade blad.

Håller på att välja rätt blommande trädet för bakgård, hjälper det att noga överväga det befintliga landskapet och buskar och växter redan på plats. Ett blommande träd kan ta upp mycket utrymme på gården, så se till att noggrant planera webbplatsen och uppskatta dess potentiella storlek när fullvuxen.