Trädgårdsarbete

6 lättskötta blommor för trädgården

Lättskött blommor är perfekta för trädgården entusiasten med begränsad tid eller erfarenhet. De är lätta att foder och vatten och kan även växa i låg kvalitet jord. Här är flera av de mer önskvärt lättskötta blommorna för trädgården:

Bugleweed - bugleweed anläggningen är ett bra alternativ att täcka stora områden med bar mark. Detta är en perenn växt och kommer med tjock brons eller gröna färgade blad. Ljus lila eller blå blommor börjar blomma i början av sommaren. Bugleweed har potential att växa inom alla områden av gården, från full till halvskugga.

Kosmos - året runt kosmos är en tall växande växt. Det kan växa till en högsta höjd på 6 meter att erbjuda mer höjd variation på bakgården. Denna anläggning måste planteras i blomsterrabatter som får fullt solljus. Kosmos är en mycket attraktiv anläggning med ljusa färgade blommor i orange-röd, lila, rött och rosa. Det är en stor blomma att locka fjärilar och fåglar.

Tulpaner - en mycket igenkännlig växt som kommer i många färger, inklusive kombinationer av rött, gult, rosa och orange. De börjar blomma i början av säsongen och senast fram till mitten av sommaren. Tulpaner är bäst planterade i tjocka klasar för att ge det mer tilltalande utseendet. Tulpaner är en härdig typ av växt som gör bra i partiell sol och en väldränerad gård.

Impatiens - impatiens är ett populärt val i meter som är begränsade i förhållande till skugga. Dessa ettåriga börjar blomma tidigt på sommaren och kommer att erbjuda levande färger tills blekning med de första tecknen på frost. De erbjuder attraktiva skurar av färg i vit, lavendel-blå, lila, orange och rött.

Nyförvärv - en mycket mångsidig växt som kommer i hundratals färgalternativ. Färgschemat innehåller för nyförvärv är så olika som är alla färger utom vitt och blått. De blommar först i början av sommaren och börjar blekna med på-uppsättning vinter. Ett nyförvärv är en mycket tuff växt som är lätt tillgängliga och växer bra i full sol och halvskugga.

Morning Glory - en morning glory är ett perfekt alternativ att införa en klättring element till gården. De kan planteras i utkanten av staket, brevlådor eller lyktstolpar.

Alla, genom att noggrant välja växter att odla i trädgården, är det möjligt att inkludera många sorter som blommar vid olika tillfällen och är mycket enkla att underhålla.