Trädgårdsarbete

7 populära typer av blommande buskar

En av de mest attraktiva tillägg till bakgården är de blommande buskarna. De kommer i många varianter för att injicera en färgklick i ett annat hav av grönska. Här är sju av de mest attraktiva blommande buskarna för att förbättra området främre eller bakgård:

Hortensia - hortensia buske är rankad som en av de mest populära. De kan innehålla ett varierande utbud av färger. Detta kan variera beroende på pH-nivån i trädgårdsjord. Allmänna trädgårdsjord resulterar i vit eller rosa färgade blommor, medan jorden med en surare kvalitet kan producera blå eller lila färgade blommor. Dessa buskar kan också växa i träd och vinstockar.

Lila - lila buske kommer i en mängd olika färger inklusive lila, rosa, vit, röd och blå. De föredrar varven utsätts för solljus och jord med bra dränering kvaliteter. Lila buskar är bra för att locka lokala djurlivet, som fjärilar och bin. Denna buske är mycket tålig och är inte benägna att många växtsjukdomar. Det enda arbetet som krävs är enstaka beskärning och gödsling.

Azalea - azaleor har läderartade blad med blommor i magenta, vitt, lila, rosa och rött. Blommorna kan visas över hela ytan av busken och inte bara takstolar. Azalea börjar blomma tidigt på våren och kan variera i höjd från en till sex meter. Detta blommande buske är både löv- och barrskog.

Kamelior - camelliasna kommer från Kina och Japan. De blommar flera gånger per år och tillverkar enkla eller dubbla blommor i vitt, rosa och rött. Bladverket är två till fyra inches i längd och visas i en mörkgrön färg.

Weigela - Weigela busken kännetecknas av flerfärgade blad (lila, gul och grön) och blommor i olika nyanser, från vitt till rött.

Butterfly Bush - butterfly bush buske kommer med lövfällande blad med blommor i olika nyanser av lila, magenta, rosa och vit. Blommorna visas i stora klasar på toppen av grenarna. Detta är en annan blommande buske som uppskattas för att locka lokala djurlivet, inklusive fjärilar och kolibrier.

Forsythia - forsythia buske är en härdig växt och kan trivas i de flesta typer av mark. De kan växa till en höjd av 8 till 12 meter lång med upprätt eller övergripande grenar. Denna lövfällande planta växer blomningar av blommor i gult, som börjar visas mitten av våren.