Trädgårdsarbete

Hur du använder landskap design mjukvara för att undvika landskapsplanering misstag

När du börjar planera en ny landskapsdesign, kan du hitta det utmanande att omsätta dina idéer i en genomförbar och prisvärd design plan. Många vanliga landskapsarkitektur misstag kan undvikas genom ordentlig framförhållning och lite hjälp från rätt landskap design mjukvara.

Om du har en klar vision av vad du vill se i din uppdaterade gräsmatta, det kan vara nyttigt att låta din landskap design programvara hjälp du se till att designen du planerar passar ditt hem och din budget. Från antalet växter måste du bygga färdiga konstruktionen planerna ska du använda, kan din landskap design programvara hjälpa dig se till att de slutliga resultaten kommer att vara exakt vad du vill.

Här är några vanliga misstag att undvika:

-Början utan en plan.

När du vill öka din curbvädjan, kan det verka lätt att bara lägga till några färgglada växter nu och lämna resten till senare. Dock om du börjar genom att utveckla en komplett plan från början, kan sedan du lita på att du kommer att älska din slutliga resultat om du har budgeterat för att renovera din hela utrymmet eller om ni helt ett element i taget. Att välja i förväg stil, färgschema och den övergripande utformningen kommer att betala sig när du fortsätter att utveckla din design.

-Försummar belysning.

Många husägare planerar sin plats under dagen, helt glömmer hur det kommer se ut och fungera på kvällen och på natten. Använda landskap design mjukvara inte bara planera den idealiska platsen för externa lampor men också att se hur din sida ser ut på natten med ljus på. Detta är särskilt användbart om du planerar att vara värd för middagsbjudningar och underhålla gäster på kvällen.

-Glömmer att planera för vyn från alla vinklar.

Lika vacker som ditt space kan vara från mitten av trädgården, om det inte är lika trevlig från varje vinkel, du kommer inte få full avkastning på din investering. Din landskap design programvara gör det enkelt att ta ett steg tillbaka och granska din plan från trottoarkanten, från den inomhus, och från avkopplande smultronställen som din sovrum balkong eller din sunporch.

-Går upp på möjligheter att göra ett uttalande.

Din trädgård är en stor möjlighet att visa upp din personliga stil och smak. Om du är för försiktig, att inte din trädgård den vackra mönsterexempel som kommer att hjälpa till att höja värdet på ditt hus och egendom. Experimentera med form, skala och färg under planeringsstadiet med din landskap design mjukvara är ett utmärkt sätt att prova innovativa idéer innan du begår.