Trädgårdsarbete

Bygga en grundläggande däck - vilka material kan du köpa och använda?

Vill du bygga ett däck? Detta är bland de saker som kan lägga till värdet i ditt hem. Om du tänker sälja din bostad inom en snar framtid då ett däck byggprojekt kommer att bli bra. Däck är lämpliga för bostäder som är omgiven av naturliga fysiska funktioner som berg, sjöar, skogar och vilda djur. Det kan också passa ett hem som är omgiven av varma, breezy luft och en tydlig bild av luftrummet på natten. Detta är det nästa bästa underhållning område har du i ditt hem förutom vardagsrummet.

Mest grundläggande däck typ

Det är viktigt att använda en däck-plan som kommer att gå bra med den arkitektoniska utformningen av ditt hus. Fristående alternativ är de mest grundläggande och gemensamma. Om du kommer att bygga det själv, var noga med att kontrollera zonindelning lagar och förordningar kan skapa en legitim struktur. En fristående uteplats ska kopplas till ena sidan av ditt hus och den sidan kommer att delvis stödja. Andra stöd inlägg kommer att behövas att hålla resten av strukturen upprätt. Observera att zonindelning lagar kommer att diktera vilka typer av material som du kan använda.

Material

Utseende och funktioner en uteplats kommer direkt beror på vilken typ av trä som man plockar. I de flesta fall kommer att människor använda tryckimpregnerat cider eller furu. Den senare plockas allmänt eftersom de var billiga och användarvänlig. När furu behandlas med speciella kemikalier blir mindre sårbara för insektsangrepp. Det blir också hållbara. Var försiktig med vissa tall säljare som inte behandlar sina trä ordentligt. Cedar är en perfekt trä val för däck och andra utomhus strukturer. Den har ett naturligt ämne som stöter bort insekter och dåligt vädereffekter.

Det är också producerar tilltalande strukturer och det är billigt. Om du vill ha en high-end veranda, välja Ipe, en tropiska lövträd. Det är tät och kräver expert kapning och formning. Det motstår verkligen dåligt vädereffekter och buggar. Men Ipe stoltserar med en unik egenskap: det brinner inte snabbt jämfört med andra träslag. Även utan användning av tätningsmedel Ipe kommer att däck pågå tre gånger längre än andra trä alternativ.

Plast virke är bland de senaste material för att bygga miljövänliga uteplatser. Detta material är lätt att arbeta på om du vill att skära eller borra det. De flesta människor tror att arbeta med plast virke är mycket som arbetar med timmer bara att det inte orsakar skador på miljön. Det finns inga träd som kommer att minska för att skapa plast virke. Det kräver inte skyddande tätningsmedel eller höga underhåll och rengöring. Detta material kommer dessutom aldrig förfalla.

En nackdel med plast virke är dock att det inte kan ge strukturellt stöd på sidorna av din uteplats. Det är bara för golv. Så används det tillsammans med trä. Det finns ett annat däck konstruktion ämne gjort av både små bitar av trä fiber och återvunnen plast virke. Det kan användas för att bygga en uteplats som aldrig kommer att ruttna som det kommer att stå emot vatten. Denna kompositmaterial är idealisk för personer som bor i våta områden. Observera att denna sammansatta golv produkt förutom motstå vatten är halkfri.