Trädgårdsarbete

Var ska placeras utomhus plantageägarna

Hängande plantageägare erbjuder omfattande alternativ att försköna trädgården. Plantageägarna ger möjlighet att inkludera blommor och plantera liv på fler områden. De kan också öka valet av växter, eftersom vissa växter föredrar dessa baljor jord och fukt villkoren. Det är dock viktigt att placera plantageägarna i området mest fördelaktigt att främja tillväxt. Växter föredrar helt eller delvis solen. Se till att placera plantageägarna i den högra delen av gården att uppmuntra idealisk tillväxt.

Här är några av de mest populära områdena att inkludera utomhus plantageägarna:

Däck eller uteplats område

Oavsett om du funderar på att förbättra uteplatsen eller däck, kan ett varierat utbud av odlare hjälpa omvandla detta område av landskap. Visuell variation uppnås lätt med en trevlig blandning av växter i olika former och höjder. Ett särskilt stort däck eller uteplats område kan ha nytta av odlare att dela upp utrymmet i mer intima eller mindre sektioner.

Hängande

En slående blomma display är vissa skall uppnås genom inklusive de hängande krukor i trädgården. De hängs enkelt från taklinjen en överbyggd veranda, uteplats, trädgård krokar eller grenar. De bästa typerna av växter inkluderar de avslutande sorter som är särskilt avsedda för användning i hängande krukor.

Fönsterkarmar

Beundra formuläret växt livet inom och utanför hemmet med fönster ram plantageägarna. Dessa krukor är perfekt för att skapa en kompakt-storlek ört trädgård eller bara växande ljusa och färgglada blommor. Om inte planter är placerad i ett område med tung skugga, kommer att du behöva överväga helt eller delvis solen växterna. Detta bör öka chansen för att hålla rutorna fönster vackra och friska. Förutom knutna till fönsterkarmen, är denna typ av planter också kunna koppla till räcken av balkong eller däck.

Trädgårdar

Planters lägga något annat till standard blomma eller köksträdgård. En mängd växter föredrar mindre utrymmen och tillväxt villkorar av planter. Dessutom måste vissa växter som skall vidtas inom hela vintern. Detta görs enkelt när du använder plantageägarna. De är lätt integreras in i trädgård landskap genom att inkludera dem i områden som uppskattar de varierande höjder och färger.

Verandan

Lysa upp ingången till hemmet med en vacker val av plantageägare på främre steg och veranda. Men undvika över verandan med krukor och krukor-rörigt eftersom detta kan göra det svårt att nå ytterdörren. Försök för att göra det lättare att flytta runt med en samling av medelstora och små odlare.