Trädgårdsarbete

Utforma din egen byggnad - vad du måste veta

För att börja bygga en lagring skjul, rensa och gräva i området och se till att marken är platt och planat. För att stödja stiftelsen lägga ner cinderblocks, skär 4 x 4 tryckimpregnerat inlägg med en såg. Ställa upp dem i position på cinderblocks, och sedan se till att inlägg utjämnas ordentligt.

Börja leken med 2x4s, tryckimpregnerat, genom att fästa dem till ram lodrätt genom att anställa en inramning spikpistol. Installera två 9-fots sidan bitar och lägg dem bredvid varandra innan du installerar två 4-fots avsluta lappar. Markera varje plats av reglarna att se till att de kommer att vara jämnt fördelade på exakt 16 inches, sedan säkra ändbitarna och säkra reglarna till ramen med inramning spikpistol. Nästa, installera 5/4 "trall för att säkra prydnad styrelser med hjälp av en skruv pistol. Installera med den renare sidan uppåt, och installera den första styrelsen längs kanten och gör det möjligt att överhäng ramens kant av en centimeter.

Med komplett däck som en arbetsyta, börja bygga väggarna genom att lägga ut 8-fot-tall väggpaneler för sidor, topplattan, bottenplatta och dubbar som är fördelade på 16 tum. Säkra dem tillsammans med en spikpistol och upprepa processen tills väggpaneler är klar. Spika dem till däck att höja väggarna och söka av struktur med en vinkelhake. Bygga två mer smala paneler för väggen som kommer att hålla dörren med två 2x4s för sidan för mer styrka på vardera sidan.

Efter både främre väggpaneler är inställda på att konstruera en lagring skjul och strukturen är klar, lägga till 2x4s över toppen för att göra en dubbel topp-platta. Detta kommer att säkerställa att Boden är starkare. När alla väggpaneler är klar hänga 4 "x 8" ark av OSB ytterväggar på utsidan.

För att göra taket takbjälkar 2 x 6 styrelser och göra dem 13 inches lång på center. Nu säkra dem med knapar tillverkad av OSB. Höja och bifoga dem till rubriker, då använder 1 x 6 remsor av takstolarna och binda dem för att lägga till stöd för takläggning täcker. Nästa, spika ner tak täcker med självtätande naglar och brickor.

Efter slutförandet av rutorna, skära hål för Fönstren och förvaringslådor med en tigersåg. För att göra specifika nedskärningar genom OSB, skär mellan reglarna. Nästa, bifoga vinylbeklädnad på utsidan av skjulet med tillverkarens anvisningar. Start i hörnen, arbeta dig till mitten och säkra rangerbangård med naglarna i OSB.

Nu när de viktigaste stegen för att konstruera en lagring skjul har slutförts, kan dörrarna och eventuella lagring bitarna läggas. Göra de två dörrarna från ett ark av 3/4 "plywood som kommer att minska i hälften och har en 1" x 4 "trim för den yttre ramen och lada-stil"X"hängslen. Använd 1/2 "plywood för lagring delar som ska fästas med lim och naglar för att säkra tidigare skär öppningar. Att ha en ramp för dörren kommer att göra det lättare att lagra och hämta verktyg som klippare.