Trädgårdsarbete

Trädgård inredning - 10 bra idéer

1. Garden Lights - om du kommer att vara utomhus på natten, eller ens titta ut din windows, sedan trädgård lampor är viktiga. Det finns inget riktigt gillar glimten av ljus runt terrassen, längs vägar eller hängande i träd och buskar. Sol trädgård ljus är saker att ha; de är inte dyrare än elektriska lampor, men med hjälp av solenergi, de kostar ingenting att köra. De kommer i en mängd olika former och storlekar, vissa förklädd även som trädgård stenar.

2. facklor och ljus - citronella facklor och ljus är ett måste för dem som plågas av myggor i skymningen eller under kvällen, och de ser dramatiska också. Facklorna kan bara vara fastnat i en blomma säng eller potten och du kan använda en ljusstake eller lykta för t-ljus eller ljus för att hålla bort de irriterande buggar.

3. trädgård statyer - trädgård statyer låna intresse för skuggiga skrymslen men traditionella marmor som kan kosta en förmögenhet. Dock harts trädgård statyer är ganska billiga och kan vara intressant egendomliga om du går för katter, hundar, änglar, tomtar, grodor och nästan allt annat.

4. trädgårdsmöbler - om du kommer att spendera någon tid att njuta din utanför rummet måste du bekväma trädgårdsmöbler, om för mat eller bara slappa. Vad sägs om en hängmatta? Du behöver inte träd som de kommer med en stå dessa dagar eller en park-stil bänk i skuggan av ett träd, med färgglada kuddar. Om du inte har mycket skugga, glöm inte en markis eller parasoll att skydda dig från den hårda strålningen solen.

5. vatten funktioner - sten fontäner och pool vattenfall göra ett härligt komplement till någon trädgård; Det är så avkopplande hört pingla av rinnande vatten. Du kan även få en solar powered fontän.

6. vatten växter - om din pool vattenfall är tillräckligt stor, vattenväxter håller vattnet i gott skick och förhindra ogräs, som är avgörande om du vill befolka din pool med fisk.

7. trädgård spinnare - trädgård spinnare är ett billigt och roligt sätt att dekorera din trädgård och du behöver inte några speciella verktyg eller kompetens att sätta dem. Virvel av ljusa färger kan fascinerande.

8. hängande kristaller - hängande kristaller ger underbara prismor av färgat ljus när solen skiner på dem och de har bra fengshui.

9. krukor - krukor med blommor på din uteplats eller däck ta trädgården ännu närmare. Försök att använda doftande blommor för extra sensorisk stimulering. Vit nicotiana är perfekt som doften intensifieras på natten.

10. örtagård - anläggningen din örtagård nära där du sitter. Det kommer att ge intresse och doft och kommer att vara praktiskt att välja när du lagar mat utanför.