Trädgårdsarbete

4 väsentliga delar av en japansk trädgård

Att skapa en japansk trädgård i din bakgård kan vara inte bara en rolig aktivitet, men det finns också denna anslutning med naturen, medan du arbetar på den. Det är en bra distraktion från en hektisk dag fylld med arbetsuppgifter och sysslor som kammaren.

Sedan antiken japanska värderas naturens skönhet och lugn ger det oss. Det är därför en japansk stil trädgård inte bör ha några konstgjorda tillägg som fontäner eller plast dekorationer.

Det finns fyra typer av japanska trädgårdar: Zen-trädgårdar, små-yard trädgårdar; Promenera trädgårdar och te trädgårdar. Du kan bestämma själv dess syfte innan du börjar arbeta på den. Bu, t ta hänsyn, dess viktigaste uppdrag är att få lugn.

Huvuddragen i en japansk trädgård:

#1. Stenar

Det finns olika former och storlekar av stenar som används för att dekorera din utomhus. Rock positionering är mycket viktigt, eftersom deras plats ska behaga ögat. Men låt inte detta skrämma dig. Kom ihåg att du sträva efter ett naturligt utseende och karaktär inte har en speciell teknik för vaggar.

#2. Grönska

Green är den dominerande färgen i en japansk trädgård. Det är bevisat att green har en lugnande effekt, vilket är vad du mål för. Detta betyder naturligtvis du inte bör ha någon annan färg. Du kan plantera vilda blommor i strategiska ställen, men återigen, se till att det inte ser för mycket i ordning. Du kan också använda grön eller färgglada moss för att dekorera.

Bör vi i vår uppmärksamhet att det också finns trädgårdar som har massor av ljusa färger. Körsbärsträd värderas mycket av japanska. Särskilt efter slutet av April när de blomma i vackra rosa och vit. Att ha ett körsbärsträd som kontrasterande på din gröna landskap kan gåva din trädgård med utsökt skönhet.

#3. Vatten

Elementet vatten är mycket viktigt. Efter alla de vackra naturen landskap är nära floder, sjöar osv. Föreställ dig hur karga och deprimerande en öken ser helt enkelt eftersom det har ingen av dem. Du skulle bli förvånad hur en damm kan ge så mycket liv till din trädgård. En sötvattensfisk eller två är en fin touch också.

Om du inte kan göra en damm, kan du göra en illusion av en med... stenar! Zen-trädgårdar kallas också Rock trädgårdar, eftersom de har en utsökt design av sten positionering. Du kan bygga en struktur som liknar en damm med vita stenar och rita en vatten-liknande rippel. Aldrig forma din damm som en kvadrat eller andra kantiga former. Naturen arbetar mestadels med runda former.

Nu, Tänk på att om du har en vatten-funktionen, det automatiskt kommer att locka insekter som myggor, särskilt i de varma sommardagarna. För att hålla dem borta, vore det klokt att flämta pepparmynta nära vatten-funktionen. Det naturligtvis kommer att stöta bort dem bort och det kommer inte att störa grönska.

Om du har besökare från familjen gnagare, börja inte störa gnagare kontroll företag. Kom ihåg att det bara är naturligt för ett litet djur att gå vilse i den vackra miljön som du skapat. Och det finns inte något dåligt kan det göra i en trädgård som inte har en strikt ordning.

#4. Promenerande banor

För att få den bästa visningen av din trädgård, behöver du för att kunna ta en promenad i den och uppskatta dess skönhet. Så måste du skapa en väg som kan ge dig den bästa utsikten. Du kan forma din trädgård enligt den.

Tror, som landskap vill du se först? Vilket landskap vill du se förra? Det är upp till din fantasi.