Trädgårdsarbete

Polytunnels - en året runt växande miljö ger din frukt och grönsaker

Polytunnels - en året runt växande miljö ger din frukt och grönsaker

Med semester över oss, och i början av ett annat år så nära framåt, är många nu tänker på förändringar för att göra deras liv. Den vanliga över avlat vid jul, är oundvikliga och oundvikliga. Vi alla eftersträvar botgöring för våra ökade midja linje och jul äter i frukt och grönsaker gången av våra lokala snabbköp. Vi vet att frukt och grönsaker innehåller viktiga näringsämnen som vi behöver vara friska. Det gör också oss känna full för längre frigöra energi långsammare än våra socker fylld tempters i andra gångarna.

Dock finns det ett bättre sätt att få färsk frukt och grönsaker du behöver på en daglig basis. Frukt och grönsaker som inte kostar en arm och ett ben och blir godare, friskare och fräschare än något du kan köpa i en stormarknad. Detta är färsk frukt och grönsaker som du kan växa själv i en trädgård polytunnel.

Varför en trädgård Polytunnel?

Du kanske undrar varför det är nödvändigt att investera i en trädgård polytunnel när du ställer bara in ett grönsaksland i din trädgård. En rimlig fråga, men det enkla faktumet är att i Storbritannien vädret inte helt enkelt pålitliga. Vi har ett föränderligt väder med oförutsägbart klimat hela året. Men vi brukar ha mycket kalla vintrar och stora chanser av snö och starka vindar under dessa månader.

Detta kallt och blåsigt klimat, tillsammans med förändringar under hela året gör det mycket svårt för de flesta frukter och grönsaker växter att trivas. Detta innebär att du sannolikt endast att se några resultat under sommarmånaderna och även då du är det långt ifrån ett visshet. Verkligen växa din egen frukt och grönsaker i din egen trädgård, måste du att erbjuda växter skydd från väder. Att ge dem skydd mot kyla och vindar.

Varför inte ett växthus?

En bra fråga. Många odlare väljer du ett växthus, kanske frestas av den lägre pris och mindre storlek jämfört med en polytunnel. Men om du menar allvar med din egen frukt-och grönsaksodling, hittar du att en polytunnel skapar en bättre uppväxtmiljö för din frukt och grönsaker växter att trivas. De också ger mer utrymme och behöver inte några glas ersättas när brutit.

Välj rätt Polytunnel

Att välja och köpa rätt polytunnel för du är en viktig faktor. Första sak att tänka på är storleken. I allmänhet kan du välja olika bredder och längder i sektioner. Tror vidare om hur mycket du intentd använda polytunnel att se till att du får rätt storlek för dig. Du kommer att öka din växer som du ser framgång och om så kanske du behöver mer utrymme i framtiden. Sedan leta efter kvalitet. Du din polytunnel tåla detta föränderliga vädret och ändå skydda dina växter.

Så Sammanfattningsvis, som det nya året börjar och en hälsosam kost kommer tillbaka på prioritetslistan, Lägg till att lista en trädgård Polytunnel. Du kommer att skörda frukterna av godare frukt och själv tillfredsställelse av att veta att du har växt det själv.