Trädgårdsarbete

Den nya tidsåldern av trädgårdsarbete - kretsloppsodling

Nu på 2000-talet, traditionella jordbruket förändras varje dag - människor har mindre tid, mindre utrymme och ibland mindre pengar.

Men även med dessa strapatser, kan du fortfarande ha en blomstrande trädgård, bokstavligen allt vad du vill, när du vill, var du vill.

Vad händer om jag sa att efter inställning-upp ett mycket enkelt system, du inte skulle behöva göra en enda sak medan dina växter växa tills de är redo för skörd? Tänk om jag sagt det på samma gång kan du höja din favorit typ av fisk? Vad händer om jag sa att barn, vuxna och seniorer kommer att älska ta del av detta?

Det är vad du får med kretsloppsodling. Enkelt uttryckt, kretsloppsodling växer en trädgård, att höja fisk och utfodring trädgården med vattnet fisken lever i. Detta gör en mycket full frys, året runt, och massor av kul. Barnen titta på fisk och växter växa tillsammans, de njuta av utfodring av fisk, och de kommer definitivt att njuta av lärande om förhållandet inblandade.

Du kan göra detta någonstans, i någon volym. Vi har haft system där vi växte en anläggning med en fisk, och vi har också haft system där vi har tagit upp 300 fisk och tusen krukor sallad. Det är upp till dig!

Här är några skäl till varför kretsloppsodling har snabbt blivit en av de ledande trenderna, och varför det är bättre sedan Hydroponics.

Med hydrokultur måste du ge dina växter alla typer av kemikalier för att simulera vad de skulle vinna på jorden och solen. Detta gör dem oorganiskt, för att inte nämna smak olika. Tro mig, du kan smaka skillnaden. Vi gjorde nyligen en studie med 7 volontärer. Var och en fick en gurka, en peppar, en jordgubbe och en handfull av gröna bönor - två gånger. Ena sidan odlades i en Hydroponics system, andra odlades i kretsloppsodling-systemet. Alla 7 frivilliga överens om att, utan att veta vad som var vad, de råvaror som odlats i kretsloppsodling systemet smakat bättre. Alla 7 sade också att de råvaror som odlats i Hydroponics system helt enkelt smakade urvattnad.

Anledningen kretsloppsodling är mer fördelaktigt är enkel. Fisken äter alla slags saker - majs, sallad, alger, buggar, maskar, promelas - de producerar sedan nyttiga avfall. Detta stannar i vattnet som pumpas sedan till växterna. Det är därför du aldrig kommer att se en "svag" söker Lilly pad!

Valet är enkelt. Du och din familj ta dina barn till skolan, arbeta heltidsjobb, har extra aktiviteter - du har inte alltid tid att odla sallad eller jordgubbar inomhus. Fram till nu. Med kretsloppsodling system, kan du bokstavligen sätta den och glömma det. Tja, förutom utfodring av fisk!