Trädgårdsarbete

Saker att vara försiktig med när du planerar en trädgård design

En god vän tröttnade på den oorganiserade trädgården i sitt hus som han var irriterad på typer av uttryck och ser det brukade Rita från sin besökare. Han visste mycket väl att han behövde göra något, men var borta hur han möjligen kunde ändra sådan kaotisk plats. Han berättade att han kunde visualisera i sinnet vad en bra trädgård såg ut, men fann det svårt att få trädgården av sina drömmar till liv. Jag såg hans problem efter en lång diskussion. Han hoppa den viktigaste fasen för denna dröm insikten, och denna fas - planerar sin trädgård design.

De flesta människor står inför samma problem. De har en aning om deras mest favorit växter, men de vet inte mycket om färgmönster, utsikt över trädgården, säsongens växter och effekterna av solen skick och vindar. Medan det kan ta år att bli en expert, att veta något om allt inte kommer att skada och kan visa sig vara riktigt händig.

Organisera dina tankar

Som min vän, bara tror inte på en trevlig och avkopplande trädgård. Agera på dina tankar. Besök trädgårdarna i ditt grannskap och försöka se vilka som fånga din fantasi. Är det en formell trädgård eller en informell som lockar dig? Även om du inte kan skilja mellan de två stilarna, kanske du inser att du har ett tycke för en viss typ av trädgård. Gör ditt val av växter mycket medvetet eftersom de ger din trädgård din favorit tema.

Bryta upp trädgården utrymme i mindre områden

De flesta trädgårdar kan delas in i mindre delar som bekläda portionr, bakre delen, sidan delar och väg. Denna segregering kommer att göra det lättare för dig att planera plantering med en massa mindfulness. Du kommer också att kunna avgöra vad du exakt vill göra med varje del.

Samla in data

Har några saker ordentligt mäts och beräknas inklusive hur mycket utrymme du har i din trädgård, som växter har full sol och vilka som gör inte det, vad tillståndet i marken är och om trädgårdens tema passar din egendom etc. Anteckna dina slutsatser och fakta på ett papper. Dessa slutsatser kommer att hjälpa dig att designa din trädgård.

Planering är den viktigaste fasen när du utformar din trädgård. Min vän lyckades få trädgården av hans drömmar efter att han uppvisat ut en ordentlig plan och följde den.