Trädgårdsarbete

Lägga skönhet till egenskapen med skuggande träd

Ett väl planterat urval av skugga träden är vissa att erbjuda en ganska dramatisk look till trädgård landskap. Utöver attraktiva utseende erbjuder skugga träden flera fördelar från potential att öka värdet på egenskapen, förhindra jorderosion och omvandla koldioxid till syre. Nedan finns flera steg behövs för bland annat dessa träd -

Planering träden

Om planering på planterade ett urval av skugga träd det hjälper verkligen för att genomföra nödvändig forskning så att de kan fullständigt växa och frodas. Platsen för träd bestäms av flera punkter som relaterade till tillgängligt utrymme (överväga storleken på ett äldre träd); vind (Undvik utsatta områden eftersom dessa träd är mer benägna att störta med svåra stormar); och solljus (de flesta av dessa träd behöver full till partiell sol).

Att välja rätt träd

Se till att inkludera de inhemska träd som ofta ses i området. Ett väl valda urval av inhemska träd är säkert att trivas i trädgården jämfört med några av de mer exotiska alternativ som inte är vana vid att tillväxten villkorar på detta område. Hastigheten på tillväxten är en funktion av de flesta typer av träd, så att du har en möjlighet att gå för växer långsamt eller snabbt växande sorter. Andra punkter att överväga omfatta frågor som rör insekter eller sjukdomar.

Investera i behållaren odlas träd - ett friskt träd exemplar kommer sannolikt att vara i regionen i två till fyra år gammal och redan vuxit till en storlek att det är kunna fylla en fem liters balja. En idealisk storlek för stammen är omkring 1-tum eller mer i diameter. Det gynnar ofta för att investera i de redan odlade plantor eftersom det kan vara en mycket långsam process att börja växa träd från grunden.

Upprätthålla fuktig jord - när planta har planterats i trädgården det bidrar till att upprätthålla ett tillstånd som fuktig jord i ett tidigt skede. Ge en god bevattning för att hålla jorden fuktig i flera veckor efter att det har planterats. Det kan också hjälpa till att omfatta ett högkvalitativt gödselmedel för att förbättra jordar näringsämne kvaliteter och förmåga att behålla fukt.

Hålla ett öga på träden - i de tidiga stadierna av trädplantering hjälper det för att övervaka dem noga för att se tidiga tecken på skador som orsakas av vind, insekter eller fåglar. Ett sårade träd är lätt behandlas med tjära eller sap att ge tid att läka och växa.