Trädgårdsarbete

Lawn care tips att utföra på vintern

Även med det kalla vädret anländer, hjälper det fortfarande för att utföra underhållsuppgifter för gräsmattan. Vinter vård projekt är inte så omfattande som de som krävs i början och under säsongen. Men det hjälper för att slutföra vissa arbetsuppgifter så att trädgården är i en bättre position när vädret värmer. Här är flera för de mest önskvärda vinter underhåll uppgifterna att slutföra -

Ta bort skräp - innan det verkligen kalla vädret börjar anlända som kan medföra betydande nederbörd, tjäle eller snö, det hjälper för att rensa gräsmattan skräp som kvistar, löv, eller liknande. En stor samling av trädgård skräp kvar på gräsmattan har potential att kväva gräset sjukdom eller mögel, och bjuda in skadedjur.

Klippa gräset - en sista mow av lawn i slutet av säsongen är vissa att sätta det i en bättre position och hålla det ser snygg. Det är möjligt att klippa gräset en halv tum eller så mindre än under sommaren. Gräs kvar är länge under vintern mer sannolikt att börja fälla fukt vilket innebär att gräsmattan är mer öppna för sjukdom. Se dock till att undvika att klippa gräset för kort eftersom detta kan låta gräsmattan förgås under svårare förhållanden, särskilt om gräset är skalperat med kronor exponeras.

Inkluderar en slutlig ansökan av gödselmedel - det hjälper ytterligare till att omfatta den korrekt gödsling i slutet av säsongen. Detta gör att rätt förutsättningar finns på plats för den följande våren. Eftersom gräsmattan är sannolikt mest vilande under vintern, används de näringsämnen som tillhandahålls av gödselmedlet långsamt, så det är inte nödvändigt att tillämpa mycket för att stödja villkora av rotsystemet.

Utrota ogräs - ogräs kvar för vintern är vissa igen starkare av tid våren anländer. Genom att rensa ogräs tidigt, är det möjligt att skapa en hälsosammare miljö för gräsmattan, vilket bör innebära att det inte är konkurrerar om näringsämnen och vatten med fula ogräset.

Luftning och dethatching - en sen säsong session av luftning och dethatching gräsmattan är säkert att hjälpa till med att bryta upp mer kompakta smutsa. Lös jord är bra för att låta luften, solljus och näringsämnen infiltrera markytan under hela vintern. Undvik att använda gräsmattan på vintern såvida inte nödvändigt eftersom detta kan snart resultera i mycket kompakt gräsytor.