Trädgårdsarbete

Återvinning av trädgårdsavfall

I stället hänga lös upp trädgårdsavfall (löv, gräsklipp, små kvistar, etc) och låta till lokala deponi, hjälper det verkligen för att gå mer miljövänliga vägen för återvinning av avfallsmaterial. Återvinning trädgårdsavfall är ofta en ganska enkel och lätt process och vissa att erbjuda många nyttoanvändningar. Här är flera av de mer effektiva alternativ för att rensa trädgården skräp -

Marktäckning av trädgårdsavfall

Ett mycket effektivt verktyg för att hjälpa till med återvinning av organiskt material för senare återanvändning i trädgården kommer från mulching gräsklippare. En fördel med denna typ av gräsklippare är förmågan att fint strimla bladen vilar på ytan av gräsmattan. När strimlad, erbjuder bladen en hög kvalitet organiska material som är effektiv på att behålla mer av fukt. En fördel med detta är förmågan att vattna gräsmattan mindre ofta.

Att skapa kompost högen hemma

Om du sannolikt kommer att ha mycket mer avfall i trädgården än bara löv och gräsklipp som det kan gynna för att titta på att skapa en komposthög. Detta är perfekt för att acceptera de större kvantiteter eller större avfall objekt.

Genom att förklara ett visst område i trädgården är det möjligt att skapa en mycket produktiv komposthög som kan bestå av små kvistar, växt snörmakeriarbeten, löv och gräsklipp. Det hjälper också till att omfatta ett urval av köksavfall att ge ett mer all-rundade kompostering område. En komposthög kommer att gynnas av att blanda eller vände varje så ofta. Om du föredrar att undvika att bygga kompost högen i öppna, är det möjligt att använda en av de kommersiella lagerplatser, som ofta är ganska billig. En komposten med möjlighet att enkelt förvandla kommer sannolikt att vara det mest önskvärda valet.

Offentliga tjänster

Idag, erbjuder många av de lokala myndigheterna en tjänst för att samla den varvet avfall som är återvinningsbart och icke-farligt. En allmän pickup kan acceptera sådant som säsongens avfall, buskar och små träd lemmar. De flesta av dessa material är halas till en kompostering eller mulching plats och omvandlas till en av dessa typer av produkter. Ett återvinningsprogram kommer sannolikt att vara det mest attraktiva alternativet för dem som inte vill skapa en komposthög på sin egen egendom. Istället för att använda tjänsterna som normalt avfall, återvinning programmet fördelar genom att minska den betydande belastningen på miljön och deponier.