Trädgårdsarbete

Tips på att dekorera din blomma trädgård med amish rustik tema

Tillsammans med fascination av Amish livsstil och deras kultur köpa många besökare till Amish samhällen deras rustika hantverk för inredning i sina egna hem och i deras gård och blomsterträdgårdar. Amish har sin egen unika stil utomhus inredning, precis som de fortsätter sin enkla pittoreska livsstil i den moderna elektroniska tidsåldern levande.

En av de första saker som du kommer att märka i många Amish meter är deras välkända lila martin hus. Byggnaden lila martin hus är bara en av de många handgjorda produkter som Amish är så kända för. Mitt i en liten blomma trädgård som kommer förmodligen sluttar något ned över en liten kulle, hittar du en land stil öppna fågelbordet hängande på en herde krok, sitter på ett ungefär gjorde bord eller en logg. Bredvid fågelbordet hittar du en trädgren med en Y-form på toppen, skjutet i marken så den fåglar kan också mata från grenen samt mataren. Detta tycks locka fåglar snabbare och håller dem kommer tillbaka år efter år.

I en blomsterträdgård för solen, kommer de flesta blommorna att perenner som sweet William, mums eller hardy lejongap, lagt till att du hittar ljusa ringblommor, petunia och coxcomb. Mitt i utbudet av färger kommer du förmodligen hitta en liten regenererade barn wood bänk eller Vippa med små birdhouses högst upp på varje sida av ryggen. I blomsterträdgården som är en skuggig plats, kan du se en trä fatet med det utseendemässigt som det var tippat med rika svart jord rulla ut cascading ner en liten sluttning full av bländande färger från impatiens och lite av murgröna. Det blir förmodligen handtag och pip av en antik utanför vatten väl placerade bara rätt att verkar vara att fylla en liten handgjorda fågelbad med hand snidade trä svamp eller bitar av gamla trä med unika former och i olika storlekar.

Inte långt från blomsterträdgården som visas som gnistrande sandskädda strålande färg droppar mot mörka jorden, hittar du en liten lapp av mörka rika jord som har lutande att hålla de många örter som Amish kvinnorna kommer att skörda och torr i där många familj rätter genom året. Här hittar du färsk salvia, basilika, dill ogräs, oregano och särskilt pepparmynta. Amish använda mynta pepparmintste som de dricker inte bara för njutning men de använder för ont i magen och upprörd magar. Amish tror inte på avfall, så du kan vara säker på att varje bit av örter kommer att läggas till god användning.