Trädgårdsarbete

Förstå vanliga gräs problem

Om jag vill stödja en gräsmatta som är fritt från bakterier, plats ogräs och fridstörande insekter är det viktigt att sätta i rätt schemat för underhåll. Gräs är mest sannolikt att problem visas i början av säsongen med utseendemässigt av blå himmel och varma temperaturer. Tidiga insatser är den bästa kursen av åtgärder för att stoppa denna typ av problem att få ur. Här är flera av de vanligaste gräs problemen ska visas-

Ogräs

Ett betydande område av intresse för dem som vill behålla mer attraktiva gräsmattan kommer från utbrottet av oönskade ogräs. Tillväxt av ogräs är ofta snabbt och enkelt kan föröka sig i mycket snabb takt. En effektiv strategi att eliminera ogräs kommer från med hjälp av välrenommerade före framväxande herbicid kan förstöra ogräset på grobarhet cykeln. En mer organisk strategi uppnås genom att klippa gräsmattan hög och med en kompost eller kompost för att hjälpa till med att stoppa eller bromsa tillväxten av ogräs.

Sjukdom

Ytterligare ett område att angå trädgårdsmästaren innehåller den omfattande svampar, bakterier och virus som kan angripa gräsmattan gräset. De flesta av sjukdomarna som påverkar gräsmattan kommer från svampsporer som ofta ligger vilande på gräs bladen. Svampsporer är också sannolikt att existera i matjorden. En fungal attack upplevs ofta när gräsmattan är mest benägna att episoder av stress från dåligt underhåll (gräs skär för kort) till klimatförhållanden. Ger rätt gödsling är en av de mest effektiva åtgärder för att undvika denna typ av problem i trädgården. En gräsmatta svamp vänster är obehandlade snart kunna sprida och reproducera. Detta kan dock fortfarande behandlas med en hög kvalitet fungicid avsedda för gräsmatta.

Insekter

En gräsmatta i dåligt skick och under är underhålls säker på att vara mer önskvärt att den destruktiva insekter och skadedjur. En mängd olika insektsarter kan leda till försämring av en en gång välskött gräsmatta. Problem sannolikt att spänna från döda gräset, betydande brun-gula fläckar, roten skada och pigmentborttagning. Innan du kan utrota dem är det viktigt att fastställa vad kanske locka dem. Är det relaterat till döda jord, ogräs eller svamp? Vanliga skadedjur att angripa gräsmattan inkluderar larver, Broddmask, webworms, cinch buggar, armyworms och myror. De flesta insekt problem löses med hjälp av en praxis av tunga vattning för att helt enkelt tvätta insekter bort eller en hög styrka insektsmedel.